Brăila: Peste 500 de kilograme de fier vechi fără acte au fost confiscate de oamenii legii de la un buzoian oprit în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă de polițiști și jandarmi au descoperit în timpul unui control de rutină o autoutilitară încărcată cu deșeuri de fier. Buzoianul care a achiziționat cantitatea de 535 de kg din comuna Traian a primit o amendă de 1.000 de lei pentru că nu avea documente de proveniență, iar deșeurile de fier au fost confiscate.

Un buzoian în vârstă de 33 de ani a crezut că va reuși să facă un ban în plus valorificând deșeuri de fier vechi. Planurile sale au fost date peste cap de o patrulă care l-a oprit în trafic și care pe lângă amendă i-a luat și fierul vechi.

O patrulă de polițiști și jandarmi a descoperit la un control de rutină, pe DN 2B, în satul Oprișenești, o autoutilitară încărcată cu deșeuri de fier. Oamenii legii au cerut actele încărcăturii, iar pasagerul, P. D., de 33 de ani din Buzău a recunoscut că a achiziționat cele 535 de kg de fier vechi din comuna Traian, de la mai multe persoane, fără a avea documente de proveniență.

„Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 12/1990 (republicată), iar cantitatea de fier a fost ridicată în vederea confiscării", a precizat inspector Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite