Brăila: Patinoarul funcţionează conform orarului şi tarifelor afişate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O oră pe patinoar costă patru lei, foto Mădălina Grosu
O oră pe patinoar costă patru lei, foto Mădălina Grosu

Singurul patinoar din oraş, cel de lângă Grădina Mare funcţionează respectând normele şi prevederile legale. Cel puţin aceasta a fost concluzia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Brăila după ce au făcut verificări. Aceeaşi concluzie o împărtăşesc şi autorităţile.

Deşi săptămâna trecută, după controlul realizat de inspectorii CJPC la patinoar vă informam că există o reclamaţie cu privire la modalitatea de plată autorităţile au declarat în această dimineaţă că tarifele sunt afişate la intrarea în patinoar şi nu văd o problemă în modalitatea de taxare.

„Tarifele sunt vizibile la intrare. Cine intră pe gheaţă ştie că dacă stă o oră va plăti pentru o oră. Dacă întârzie pe gheaţă fie şi câteva minute în plus trebuie să scoată mai mulţi bani din buzunare. Este normal pentru că avem un tarif. Există un orar de funcţionare anunţat şi dacă depăşeşti trebuie să plăteşti în plus, aşa este normal", a precizat preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Bunea Stancu.

O oră de patinaj pe gheaţă costă patru lei de persoană, iar jumătate de oră doi lei de persoană. Cine nu are patine mai scoate din buzunar alţi cinci lei pentru a închiria o pereche pentru o oră. În plus, ascuţirea patinelor vă mai costă alţi patru lei.

În acest moment cine depăşeşte o oră pe gheaţă fie şi numai cu un minut plăteşte încă doi lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite