Brăila: Patinatorii sunt nemulţumiţi de modul de taxare de la patinoar, iar viitorii şoferi trebuie să fie mai atenţi – Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei
Revista presei

Ziarele de astăzi scriu despre modalitatea defectuoasă de taxare a clienţilor la patinoarul din oraş şi despre modificările procedeului de examinare pentru obţinerea permisului de conducere.

Ziarul "Obiectiv-Vocea Brăilei" scrie "Hoţia de la patinoar":

Hoţie pe faţă din partea autorităţilor brăilene: pentru câteva minute în plus pierdute în incinta patinoarului, brăilenii ajung să achite sume duble la închirierea patinelor şi să plătească degeaba încă o jumătate de oră de distracţie pe gheaţă.

Ziarul "Arcaşu" scrie în ediţia online "15 Martie, noi criterii de desfăşurare a examenului auto":

În conformitate cu Ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor nr. 4/08.01.2010, pentru modificarea şi completarea Ordinului M.A.I. nr.1497/2006 privind procedura de examinare pentru obţinerea permisului de conducere, acesta se eliberează solicitanţilor care au reşedinţa obişnuită pe teritoriul statului membru sau pot dovedi că urmează studii pe teritoriul statului membru respectiv de cel puţin 6 luni. Totodată, se statuează cerinţele minime privind conţinutul probei teoretice pentru toate tipurile de vehicule, precum şi aptitudinile şi comportamentul ce urmează a fi verificate în cadrul probei practice a examenului auto.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite