Brăila: Oraşul meu - Publicitate înşelătoare la reducerile de sezon din oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reducerile de sezon sunt la majoritatea magazinelor, foto Ciprian Dragomir
Reducerile de sezon sunt la majoritatea magazinelor, foto Ciprian Dragomir

UNDE MERGEM: 18.00 - Cină - Club Boema, 19.00 - Concert Tudor Gheorghe - Teatrul „Maria Filotti"

PONTUL ZILEI

Asigurare auto la preţ mic

În incinta Carrefour, brăilenii care merg la cumpărături pot să-şi facă şi Casco la maşini la un preţ foarte mic. Oferta pusă la dispoziţia lor prevede ca pentru maşinile a căror valoare este cuprinsă între 8.000 şi 12.000 şi care au o vechime între doi şi cinci ani, Casco să fie de un euro pe zi.

ATENŢIE

Publicitate înşelătoare la reducerile de sezon din oraş

Chiar dacă sezonul reducerilor vă îmbie să vă schimbaţi garderoba, inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor atrag atenţia amatorilor de chilipiruri. În controlul efectuat de aceştia la magazinele din oraş a reieşit că vânzătorii fie nu menţionau durata stabilită pentru comercializarea promoţională a unui produs, fie nu precizau preţul vechi al mărfurilor aflate la reducere. Atenţie atunci când vedeţi pe eticheta unui produs cuvântul „Reducere" sau „Promoţie", pentru că poate fi publicitate înşelătoare şi să nu fie nicio reducere.

MESAJE DE LA CITITORI

Laurenţiu Ion, 34 de ani

„Magazinele de vise ar trebui închise"

„Am văzut că de câteva zile poliţia şi alte instituţii au trecut la controale dure la aceste magazine de vise. Un prim pas a fost făcut prin scoaterea substanţelor în afara legii, dar sincer ar fi trebuit închise toate. Am trecut pe lângă un astfel de magazin şi am văzut cum adolescenţii întrebau cum pot obţine ceva produse acum, când au fost declarate ilegale. Este un pericol la adresa copiilor noştri".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite