Brăila: Oraşul meu - Atenţie, se surpă străzile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe strada Ghioceilor, a apărut o groapă în asfalt
Pe strada Ghioceilor, a apărut o groapă în asfalt

UNDE MERGEM: 18.00 - Concert Cornelia şi Lupu Rednic - Promenada Mall; 18.30 - Spectacolul „Identităţi" - Teatrul „Maria Filotti"; 21.00 - Petrecere Green Club - Şoseaua Focşani, km 4

PONTUL ZILEI

Paste şi pizza la domiciliu

Noua pizzerie deschisă pe Calea Călăraşilor, „Kuki", oferă 14 tipuri de pizza, de trei dimensiuni, în funcţie de buzunar.

Clienţii pot solicita şi toppinguri suplimentare. Preţurile sunt între 14 şi 16 lei pentru o pizza de dimensiuni medii.

Cine vrea să facă o comandă la domiciliu trebuie să comande de minim de 20 de lei, livrarea fiind gratuită.

Cele opt sortimente de paste au preţuri cuprinse între 7 şi 9 lei.


ATENŢIE

Pe strada Ghioceilor, în apropiere de Tineretului, a apărut o groapă în asfalt semnalizată de câţiva brăileni cu o cutie, o crenguţă şi o panglică.

Deşi groapa nu este de mari dimensiuni, oamenii s-au gândit că ar fi bine să o semnalizeze, mai ales că în acea zonă sunt foarte mulţi posesori de maşini care parchează, iar craterul de o adâncime apreciabilă a apărut în apropierea bordurii.

MESAJE DE LA CITITORI

Daniel Sabach, 32 ani

„Cinematografia, încotro?"

„S-a închis de câteva luni bune unicul cinematograf din oraş. Cinema multiplex de la Carrefour nu se va deschide prea curând, iar noi, dacă vrem să vedem vreun film la cinema, nu avem unde să mergem. Nu este Brăila un oraş mare, dar ar fi fost normal să avem un cinema. Înţelesesem că se vor ocupa autorităţile locale de Cinema Central, dar văd că nu se mai aude nimic".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite