O elevă de 17 ani a căzut de la etajul doi al liceului! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra în clasa a XI-a a căzut în urmă cu scurt timp de la fereastra clasei în care învăţa a liceului "Murgoci". Colegii povestesc că a fost un accident. Totul s-a întâmplat în prima pauză. Ea a fost luată de medici şi acum primeşte ajutor.

Geamul era larg deschis, iar fata s-a aşezat în dreptul acestuia. Se pare că fata a suferit politraumatisme multiple, iar medicii încearcă acum să o stabilizeze. Vom reveni.

image

UPDATE:

Eleva a căzut, spun colegii, fără voie.

image

Medicii de la Ambulanţă spun că aceasta este stabilizată. A suferit leziuni la nivelul bazinului şi va fi transportată la spital.

image

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Eleva, în clasa a XI-a a Colegiului Naţional „Gheorghe Munteanu Murgoci", a căzut de la etajul II al liceului, corpul B, în pauza de la ora 9.00.
Eleva a preferat să nu părăsească clasa de curs situată la etajul al doilea, iar colegii spun că tănăra a motivat că era prea rece afară pentru a ieşi din clădire.

Fata s-a urcat cu şezutul pe pervazul geamului. Într-un moment de neatenţie s-a dezechilibrat şi a căzut de la circa şapte metri înălţime.
La faţa locului au sosit o ambulanţă şi un echipaj de poliţie, care anchetează cazul, pentru a stabili dacă a fost un accident sau nu.


„Din primele investigaţii, eleva nu este într-o stare evidentă gravă, este conştientă, a cooperat cu noi are o rană provocată de un ciob de sticlă", ne-a declarat dr. Viorica Uscatu, medicul de pe ambulanţa care a preluat tânăra.


Eleva a fost dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţe pentru investigaţii în vederea depistării unor posibile leziuni interne.
„Din investigaţiile efectuate a rezultat că nu este un caz grav, nu s-a lovit la cap, singura rezultantă a evenimentului fiind o leziune în zona lombară dreapta. Este acum supusă unor examinări complexe pentru a elimina orice suspiciune în privinţa diagnosticării", ne-a declarat dr. Antoaneta Ioniţă, director al Unităţii de Primiri Urgenţe.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite