Brăila: Ninsori puternice în municipiu, viscol în nordul şi vestul judeţului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de la ora 6.00 ninsorile şi-au făcut simţită prezenţa în municipiu şi judeţ. Ninge puternic, pe alocuri zăpada este viscolită. În sudul judeţului plouă. Începând astăzi temperaturile scad treptat astfel că în săptămâna ce urmează nu se vor mai înregistra valori pozitive.

Autorităţile spun că sunt pregătite să facă faţă chiar unor căderi abundente de zăpadă. Începând astăzi temperaturile vor scădea treptat astfel că nu vom mai avea valori pozitive.

„Avem ce ne trebuie, utilajele sunt pregătie, la post gata să intervină. Chiar în cazul unor căderi abundente de zăpadă suntem pregătiţi pentru a face faşă. Avem 16 maşini pregătite plus patru încărcatoare frontale cu care să adunăm zăpada pe care o strângem. Avem soluţie pentru împrăştiat suficientă aşa că asigurăm şoferii că nu vor avea de suferit", ne-a declarat Dan Apostol directorul Direcţiei Administrare şi Gospodărire Locală.

„În afară de responsabilităţile pe care Primăria le are, cetăţenii ar trebui să nu uite să cureţe zăpda de pe trotuar în dreptul locuinţei lor, sau din faţa magazinelor şu a unităţilor comerciale. De restul ne ocupăm noi", ne-a declarat primarul Aurel Simionescu.

Deşi în multe locuri din judeţ ninsorile a fost abundente, pe toate drumurile naţionale şi judeţene se circulă normal, în codiţii de iarnă.

La ora 10.30 nu erau anunţate drumuri blocate şi nici defecţiuni în reţeaua de alimentare cu energie electrică a localităţilor

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite