Brăila: Tânărul împuşcat de poliţişti, chemat la bara instanţei să plătească daunele făcute maşinii IGPR-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La un an şi nouă luni de la uciderea lui Sorin Pârvu, de 33 de ani, de către un judiciarist din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, venit în misiune la Brăila, pe 26 septembrie 2009, tatăl victimei, Ionel Pârvu, mărturiseşte că nu cere niciun leu daune morale pentru uciderea fiului său.

Sorin Pârvu, împuşcat de poliţiştii de la IGPR în timpul unui carambol, în timp ce îl urmăreau pe Giuliano Dumitraşcu, un infractor periculos, este chemat acum, prin citaţie, să plătească daunele făcute maşinii de Poliţie. Sorin a încercat să fugă în momentul în care a fost înconjurat de poliţişti şi a lovit maşina poliţiştilor. ACum, curios, acesta este chemat să plătească, deşi a trecut un an şi nouă luni de la moartea lui.

NICIUN LEU DAUNE MORALE

Ionel Pârvu nu-şi doreşte decât un singur lucru: „Să fie trimis, cât mai repede în judecată criminalul".
Ionel Pârvu susţine că nici până la această dată, ancheta privind uciderea lui Sorin nu s-a finalizat, deşi în materialul de urmărire penală realizat de către un procuror din Bucureşti se menţionează că „inculpatul" este Georgian Dragomir, de la IGPR.


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite