Brăila: Medicii, fără salarii mărite! Proiectul pentru stimularea financiară a medicilor s-a blocat la Ministerul Finanţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul pentru stimularea financiară a cadrelor medicale, iniţiat de preşedintele CJ Brăila, blocat la Finanţe. Preşedintele Comisiei de Sănătate din Parlament, senatorul Ion Rotaru, este de părere că blocarea acestui proiect este cauzată de faptul că el a a pornit de la Brăila şi nu de undeva de la centru.

Proiectul iniţiat de către Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, a fost primit bine la început, fiind afişat pe site-ul Ministerului Sănătăţii şi aşteptând să intre în dezbatere.
De ceva timp însă, proiectul a rămas blocat la Ministerul de Finanţe, după cum a anunţat de curând senatorul de Brăila Ion Rotaru, care este şi preşedintele Comisiei de Sănătate din Parlament.


„Tot ce ştiu este că proiectul a fost blocat la Ministerul de Finanţe. Probabil şi din cauza faptului că iniţiativa a pornit de la Brăila", a declarat Rotaru.


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite