Brăila: Magazinele "de vise" au zilele numărate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazinul de vise de lângă Şcoala nr.1 din Brăila
Magazinul de vise de lângă Şcoala nr.1 din Brăila

În cel mult o săptămână, "magazinele de vise" ar trebui să dispară din oraş. Potrivit primarului Brăilei, Aurel Simionescu, există sancţiuni ce pot fi aplicate de fiecare instituţie publică angajată în protocol în cazul nerespectării prevederilor hotărârii de Consiliu Local, însă cea mai dureroasă pentru "vânzătorii de vise" este ridicarea autorizaţiei de funcţionare.

"«Magazinele de vise» ar trebui să dispară într-o săptămână. Nu în sensul de-a dispărea fizic obiectul, ci de a-şi încheia activitatea. În hotărârea de Consiliu Local Municipal există nişte sancţiuni ale noastre, dar pe care şi Direcţia de Sănătate Publică, Poliţia le poate aplica. În hotărâre există nişte protocoale încheiate cu aceste instituţii şi fiecare, cu atribuţiile sale, poate interveni. Noi nu putem acorda sancţiuni sub formă de amenzi, ci avem o formulă de ridicare a autorizaţiei de funcţionare", a declarat Simionescu.

În şedinţa CLM din 29 noiembrie, consilierii municipali au votat în unanimitate interzicerea comercializării produselor etnobotanice în oraş.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite