Investiţie de un milion de euro, într-un imobil revendicat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clădirea în care funcţionează Pneumoftiziologia a fost dată fostului proprietar, dar CJ a investit în imobil puţin peste un milion de euro, pentru amenajarea ambulatoriului. Reamintim că imobilul şi o parte din teren au fost câştigate de fostul proprietar, la începutul lunii mai.

După ani de lupte în instanţă, revendicatorul, Congregaţia Jesus, care este continuatorul fostului proprietar - Institutul Religios al Bisericii Catolice - a câştigat.
Înalta Curte de Justiţie a dat hotărârea definitivă privind restituirea clădirii şi a unei părţi din teren. Congregaţia a primit clădirea şi 3.776 metri pătraţi din teren, iar Consiliul Judeţean a primit 1.955 metri pătraţi din teren.

Chiar dacă a câştigat în instanţă după ce Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a respins recursul făcut de Congregaţia Jesus, CJ vrea clădirea.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite