Pericol: Oraşul Brăila, paralizat de penele frecvente de curent electric, ca pe timpul lui Ceauşescu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiciura a afectat reţeau de alimentare cu energie electrică
Chiciura a afectat reţeau de alimentare cu energie electrică

În ultima oră, la Brăila, s-a întrerupt de cel puţin şase ori curentul. În centru, sună alarmele magazinelor, iar pe Calea Călăraşilor, instituţiile publice au rămas în beznă. Vremea de iarnă a creat primele probleme în reţeaua de distribuţie a energiei electrice.Este de aşteptat ca mai mulţi locuitori să reclame stricarea unor aparate electrocasnice şi electronice.

Trotuarele din Brăila s-au transformat în patinoar natural

Cod Galben de polei şi vânt puternic şi la Brăila

„Din cauza chiciurei care s-a depus încă din timpul nopţii pe reţelele de 110 kv dar şi a vântului puternic care a generat efectul de coardă al liniilor de înaltă tensiune apar întreruperi de curent. Liniile electrice interacţionează şi se produc scurt circuite care blochează transferul de energie. Din păcate nu putem face nimic până când vântul se va potoli. Abia după aceea vom putea lucra la înălţime şi vom trece la curăţarea conductorilor de gheaţa depusă", ne-a declarat inginerul şef Cristian Marin de la Electrica-Brăila.

La Brăila, ostaşii defilează cu drapelul de luptă într-un sac din naylon, ca să nu îl ude lapoviţa/FOTOGALERIE

Începând cu ora 9.00 odată cu înteţirea vântului din sector sud-vestic, întreruperile de curent au devenit tot mai dese.

Pontul zilei pentru brăileni: anvelope de iarnă la reducere, cu montaj gratuit!

Dispecerii de la Electrica ne-au asigurat că specialiştii aflaţi în posturile de transformare fac în permanenţă noi conexiuni între reţele pentru a reduce la maxim timpul în care cartierele din municipiu sunt lipsite de energie electrică.

Brăila: S-a deschis patinoarul / Vezi aici programul de funcţionare şi tarifele percepute

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite