Brăila: Începe cea de-a opta ediţie a proiectului naţional „Mesajul meu antidrog”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul naţional „Mesajul meu antidrog" a ajuns la cea de-a VIII-a ediţie. Lansarea proiectului în acest an va avea loc mâine la ora 14.30 la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila din strada Petru Maior.

Începand cu anul şcolar 2006-2007, Brăila a fost prezentă printre câştigătorii etapei naţionale cu locul II la secţiunea film (printr-un grup de elevi ai Colegiului Economic „Ion Ghica"), apoi în anul scolar 2007-2008 locul III a revenit Brăilei la sectiunea spot (printr-o elevă a Şcolii „Ion Creangă"), iar în anul scolar 2008-2009 la secţiunea fotografie digitală o elevă a Şcolii „Mihai Viteazul" a obţinut din nou locul III.

De asemenea, având în vedere amploarea fenomenului consumului de substanţe noi, cu proprietăţi psihoactive, în editia a VIII-a a proiectului, a fost inclusă secţiunea de creaţie audio-video destinată exclusiv prevenirii consumului acestui tip de substanţe.


"Prin secţiunile propuse, încercăm să oferim adolescenţilor posibilitatea de a contribui la lansarea unor mesaje pozitive în favoarea unei vieţi sănătoase, fără droguri", ne-a declarat psih. Olga Condrat, coordonator Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog.


Etapa judeţeană a concursului se desfaşoară în perioada 1 martie - 1 mai 2011.
Participanţii se vor înscrie la concurs prin completarea unui formular la sediul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Brăila din strada Mihai Eminescu nr.8-8 A (lângă farmacia Galenus), între orele 800-1600 . Lucrarea realizată va fi transmisă pe suport hârtie, mini disc, CD sau DVD până pe data de 1 mai 2011.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite