Brăila: GALERIE FOTO- Doar câteva străzi sunt deszăpezite, iar trotuarele acoperite cu gheaţă sunt adevărate capcane pentru pietoni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se circulă în condiţii de iarnă
Se circulă în condiţii de iarnă

De când a început să ningă, cei responsabili cu deszăpezirea străzilor nu şi-au făcut apariţia decât pe arterele principale ale oraşului. Străzile lăturalnice sunt pline de zăpadă, ca şi trotuarele, de altfel.

Galerie foto aici

Dar chiar şi aşa, pe unele străzi principale, cum ar fi bulevardul Dorobanţilor sau strada G-ral Eremia Grigorescu, zăpada dă bătăi de cap şoferilor. Străduţele şi aleile lăturalnice îi pun la grea încercare chiar şi pe cei mai experimentaţi şoferi.

Trotuare înzăpezite

Mari probleme întâmpină şi pietonii pentru că aproape toate trotuarele din oraş sunt acoperite cu gheaţă, iar mulţi dintre aceştia nu au experienţa unui patinator şi de multe ori ajung la spital cu fracturi ale mâinilor şi picioarelor.

Apartamente în frig

O altă problemă este cea a căldurii din apartamente, unde de foarte multe ori lipseşte cu desăvârşire sau este aproape insesizabilă.
„Dau aproape toată pensia la întreţinere şi sunt nevoită să stau imbrăcată în casă cu geaca şi cu mănuşile", ne-a spus supărată Aurelia Muşat, de 73 de ani, din Hipodrom.

Autobuze în întârziere

Mijloacele de transport în comun au întârzieri, iar cei care aşteaptă în staţii minute bune şi îngheaţă de frig, când se urcă în mijlocul de transport sunt nevoiţi să îngheţe în continuare pentru că la foarte multe dintre acestea nu funcţionează sistemul de încălzire.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite