Brăila: Emilian Bulancea este Moş Crăciun de carieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emilian Bulancea, în aşteptarea copiilor
Emilian Bulancea, în aşteptarea copiilor

El îi aduce pe Batman, Spiderman, Scooby Doo şi Harry Potter în faţa copiilor, iar în perioada sărbătorilor de iarnă, chiar pe Moş Crăciun la tine acasă

Profil

Născut. 17 februarie, 1976, Brăila

Studii. Colegiul de Informatică

Ocupaţie. administrator

Familie. căsătorit, un băiat

De trei ani împarte cadouri, bucurie şi vorbe bune tuturor copiilor. Sania sa, trasă de reni, a uitat-o în Laponia, dar cu toate acestea, nu întârzie niciodată la întâlnirile cu micuţii.

Emilian Bulancea este bucuros că a fost desemnat de la Polul Nord să îi ţină locul lui Moş Crăciun, pe termen nedeterminat, în Brăila.

De Crăciun, toţi copiii îl aşteaptă pe Moş să le aducă daruri, jucării, cărţi şi dulciuri. Brăileanul Emilian Bulancea încearcă să facă faţă tuturor solicitărilor, care nu sunt deloc puţine şi nici uşoare.

Toţi vor să îl vadă, să îl atingă şi să-l tragă de barbă pe Moş Crăciun.

"Iubesc nespus de mult copiii, de aceea m-am ataşat atât de repede de această idee, de a-l înlocui pe Moşul din Laponia. Este minunat să presari bucurie în sufletele copiilor, să le vezi sclipirea din ochi atunci când intri pe usă", punctează Moş Crăciunul nostru.

Emilian Bulancea merge, atunci când este solicitat, cu tot alaiul său la copiii cuminţi. "Am şi Crăciuniţă, şi spiriduşi, iar împreună stârnim curiozitate şi totodată, zâmbetul larg pe chipul copiilor", completează bărbatul.

Petreceri fermecate pentru toţi copiii

Emilian Bulancea a înfiinţat de trei ani o trupă care organizează fel de petreceri fermecate pentru copii.

Este cunoscută în oraş drept „Trupa Ţonţonel". Îi puteţi vedea în Orăşelul Copiilor din Parcul Monument şi la Grădina Zoologică.

„Fie că pregăteşti o mică petrecere pentru copii în familie sau la gradiniţă, sau organizezi un eveniment de firmă cu mai mulţi invitaţi, Trupa Ţonţonel este furnizorul tău de distracţie", spune Emilian.

Trupa Ţonţonel înseamnă oferta completă de distracţie la petrecerile pentru copii: de la invitaţii şi recomandarea localului, până la programele variate de distracţie pentru copiii de toate vârstele şi decoraţiuni inedite.

Trupa Ţonţonel oferă jocuri interactive, concursuri, modele de face-painting şi baloane modelabile. Emilian Bulancea le aduce copiilor, în funcţie de preferinţele lor, pe Batman, Spiderman, Scooby Doo, Alba ca Zăpada, Mikey Mouse, Harry Potter, Gollum ori Clown.

Întrebări şi răspunsuri

Cum v-a venit ideea acestei afaceri?

E.B.: "Această idee, de a organzia petrecerile copiilor şi de a le uşura munca părinţilor, ne-a venit, mie şi soţiei mele, când s-a născut băieţelul nostru, Răzvan. Eu şi soţia mea ne jucam încontinu cu el, aşa ne-a venit ideea".

Este greu să fiţi înlocuitorul Moşului?

E.B.: "Da, nu este deloc o muncă uşoară. Cu toate acestea, întâlnirea cu cei mici, din Ajunul Crăcinului, şi nu numai este una extrem de plăcută. Copiii încearcă de fiecare dată să te descopere. Se uită atent la tine, la toate detaliile, iar când se apropie să facem poze, încearcă să privească pe sub barbă şi ochelari".

ce-i place

"În primul rând iubesc foarte mult copiii. De aici şi pasiunea pentru activitatea pe care o desfăşor. Îmi place să lucrez cu cei mici. Lucrez oricând, oricât. De asemenea, ador să îmi petrec timpul alături de băiatul meu şi de familia mea. De altfel, îmi plac filmele şi plimbările".

ce nu-i place

"Nu-mi place agitaţia din preajma sărbătorilor, traficul din aceste zile este infernal. Îmi displace să nu pot duce la bun sfârşit ceea ce mi-am propus şi să mi se spună de mai multe ori acelaşi lucru".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite