Brăila: Două Premii I la Faza zonală a Concursului Naţional de Muzică pentru formaţiile corale, instrumentale şi solişti vocali

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Corul "Trison", condus de prof. Marcica Lupu, şi grupul vocal "Vox Femina", îndrumat de prof. Ştefan Lupu, au fost preferatele juriului.

Găzduit de Centrul Cultural UNESCO "Ionel Perlea", IŞJ Ialomiţa şi Liceul de Artă "Ionel Perlea" din Slobozia, Concursul Naţional de Muzică pentru formaţiile corale, instrumentale şi solişti vocali (Faza zonală) a reunit iubitori ai muzicii (liceeni) din judeţele din Estul României.
În timp ce majoritatea concurenţilor au venit cu piese interpretate şi în anii trecuţi, brăilenii au prezentat piese noi, interpretate cu măiestrie de tinerii muzicieni.


Grupul vocal "Vox Femina" al Liceului de Artă "Hariclea Darclee" Brăila, condus de prof. Ştefan Lupu, a ocupat Locul I, cu 97 de puncte.
De asemenea, corul pe voci egale "Trison" al Liceului Pedagogic "D.P. Perpessicius" Brăila, dirijat de prof. Marcica Lupu, a ocupat tot Locul I, cu acelaşi punctaj.


Costumele coriştilor au fost puse la dispoziţie de Casa de Cultură a Mun. Brăila, Centrul de Creaţie, precum şi de iubitorii portului tradiţional din Gropeni şi Bărăganul.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite