Brăila: Deţinătorii de cotă de lapte sunt aşteptaţi cu declaraţiile anuale la APIA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează producătorii deţinători de cotă de lapte pentru vânzări directe, precum şi cumpărătorii care achiziţionează lapte că primeşte, începând din data de 1 aprilie, declaraţiile anuale privind livrările şi vânzările din anul de cotă 2010/2011.

Declaraţiile anuale trebuie completate şi depuse la centrele APIA până la data de 16 mai 2011, inclusiv, fără penalizări. Aceste declaraţii trebuie depuse de către producătorii care deţin cotă pentru vânzări directe şi de către cumpărătorii care achiziţionează lapte de la producători.


Producătorii deţinători de cotă pentru vânzări directe trebuie să completeze declaraţia anuală pe baza datelor din Caietul fermierului, de tip A pentru cei care deţin cotă mai mare de 5.000 de kg sau de tip B pentru o cantitate mai mică de 5.000 de kg. Declaraţiile vor fi completate şi în cazul în care producătorul care deţine cotă pentru vânzări directe nu a comercializat lapte sau produse lactate în cursul anului de cotă.


Cumpărătorii trebuie să depună la central judeţean APIA şi declaraţia anuală privind cantitatea de lapte achiziţionată în anul de cotă 2010/2011, termenul limită fiind tot 16 mai 2011.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite