Brăila: Cursuri de reconversie şi calificare pentru şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru reducerea numărului de şomeri , până la finele anului, A.J.O.F.M. va organiza noi cursuri de formare profesională.

Cursurile pentru meseriile de agricultor în culturi vegetale şi crescător de animale, cofetar, contabil, confecţioner tâmplărie aluminiu şi mase plastice, zidar pietrar tencuitor, dulgher tâmplar parchetar, zugrav ipsosar tapetar vopsitor.

"Cheltuielile vor fi suportate din bugetul asigurarilor de somaj, inclusiv pentru efectuarea analizelor medicale specifice fiecarei meserii. Pentru somerii care vor efectua naveta pe perioada cursului, se vor deconta abonamentele/biletele de transport", ne-a informat directorul executiv al AJOFM Simona Adriana Cârligea

Pentru înscriere suntt necesare o cerere din partea persoanei pentru tipul de curs organizat şi
recomandare pentru curs - se obtine de la ghişeele 1,2,3 sau de la consilierul de formare profesionala din cadrul Centrului de Formare Profesionala al A.J.O.F.M. Braila.

De asemnea solicitantul va avea asupra sa carte de identitate, original şi copie, certificat de naştere, original şi copie, certificat de căsătorie (în cazul femeilor), original şi copie, certificat de studii a ultimei şcoli absolvite, actul medical din care să rezulte starea sănătăţii persoanei şi că aceasta este aptă pentru exercitarea meseriei în care doreşte să se califice.

La finele cursurilor, după susţinerea examenului de absolvire, se elibereaza certificate de calificare sau absolvire recunoscute la nivel national.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite