Brăila: Crimă în lumea boschetarilor/ Agresorul a fost reţinut aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorul vărsării de sânge, Cristian Stoian, de 57 de ani, a sunat el însuşi la poliţie. Asasinul şi victima locuiau într-o casă părăsită de pe strada Plevnei şi obişnuiau să consume alcool.

Marţi seară, la ora 17.10, ofiţerul de serviciu din cadrul IPJ Brăila a fost sesizat telefonic, prin apelul de urgenţă 112, de către numitul Cristian Stoian, care a spus că, în aceeaşi zi, a avut un conflict cu Ion Balica, de 48 de ani, căruia i-a aplicat mai multe lovituri cu cuţitul şi îi sunt necesare îngrijiri medicale.

„Imediat după primirea sesizării, s-a constituit echipa operativă, formată din procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi specialişti criminalişti, care s-a deplasat la locul indicat, unde a găsit cadavrul victimei", a precizat inspectorul Jenel Şogor, purtător de cuvânt al Poliţiei.

Agresorul şi victima se adăposteau într-un imobil nelocuit, situat pe strada Plevnei, întrucât nu aveau casă.

În timp ce se aflau în respectiva locuinţă, între cei doi a avut loc un conflict spontan, izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice, în urma căruia Stoian l-a lovit pe Balica cu un cuţit în zona gâtului, provocându-i leziuni care i-au cauzat moartea.

Procurorul criminalist a dispus reţinerea agresorului pe bază de ordonanţă, pentru 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de omor. Suspectul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Brăila şi urmează ca astăzi, 19 ianuarie, să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite