Brăila: Copiii de la Şcoala „Ion Creangă" au întins o „Punte între generaţii"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Institutor Mihaela Teşileanu, iniţiatorul proiectului "Punte între generaţii"
Institutor Mihaela Teşileanu, iniţiatorul proiectului "Punte între generaţii"

Vineri, 10 decembrie, elevii claselor III D, IV D şi V B au recitat poezii şi au spus colinde strămoşeşti, manifestarea fiind intitulată „Sărbătorile Sfinte bat la uşa sufletelor noastre".

Nu mai puţin de 50 de elevi îndrumaţi de institutor Mihaela Teşileanu, institutor Violeta Jianu şi prof. Ionel Spulber, de la Şcoala cu clasele I-VIII „Ion Creangă", au prezentat creaţii proprii (poezii despre iarnă) şi colinde româneşti.

Micii artişti i-au avut ca oaspeţi pe tinerii de la Clubul „Voltin", precum şi pe copiii de la Grădiniţa „Rază de soare", persoanele vârstnice de la Căminul „Sf. Nicolae" Brăila, pe părinţi şi bunici.

„Educatorul este cel care se gândeşte şi la sensibilizarea membrilor comunităţii în care trăieşte. În dorinţa de a-i obişnui pe copii să trăiască în relaţie cu cei din jur, să-şi dezvolte stări afective pozitive, să manifeste prietenie şi ajutor , ne-am propus să lărgim sfera noastră de activitate prin încheierea unui parteneriat educaţional cu grădiniţa, altă şcoala, cu un club de tineri şi cu persoanele vârstnice. Astfel, elevii noştri vor cunoaşte aspecte din viaţa altor copii şi a bătrânilor aflaţi într-un cămin pentru persoane vârstnice", a precizat inst. Mihaela Teşileanu.

Manifestarea de vineri face parte din proiectul educaţional „Punte între generaţii", iniţiat de Mihaela Teşileanu şi Violeta Jianu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite