Brăila: Copii din şapte ţări, implicaţi într-un proiect artistic de anvergură, pe scena Teatrului „Maria Filotti"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul, intitulat „Micii Ambasadori", este coordonat de prof. Adriana Dumitrescu, directorul Şcolii „C. Sandu-Aldea" din Brăila.

La sfârşitul săptămânii, sala mare a Teatrului „Maria Filotti" a găzduit mai multe spectacole pregătite de către elevii Şcolii „C. Sandu-Aldea", în cadrul unei manifestări artistice internaţionale, la care participă copii din România, Franţa, Spania, Polonia, Islanda, Irlanda de Nord şi Turcia.

Este penultima întâlnire a „micilor ambasadori", înainte de cea finală, care este programată pentru luna iunie, în Catalania, Spania.

A fost prezentat spectacolul „Alice în Ţara Minunilor", de I. Carroll, pregătit de elevii clasei a VI-a (scenariul şi regia în limba engleză), coordonaţi de prof. Gabriela Cazan.

De asemenea, „Vive la Francophonie!", cu elevii clasei a V-a A, coordonaţi de prof. Steluţa Ivan, şi „Micul Prinţ", în interpretarea elevilor clasei a II-a A şi a VI-a A, coordonaţi de înv. Dumitra Schipor.

Nu în ultimul rând, „Restul e tăcere..." (actul 5, scena 2 din „Hamlet") a fost interpretat de elevii clasei a VIII-a A, coordonaţi de Bujor Macrin şi Gabriela Vasiliu.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite