Brăila: Caz de deces generat de consumul de etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duminică după amiaza, Florian Călin, 21 de ani, cunoscut ca mare consumator de etnobotanice, a băgat groaza în cei care se distrau în bazinul de pe faleză.

Tânărul a înotat jumătate de bazin după care s-a oprit brusc. Mai mulţi oameni care se aflau în acel loc au sărit imediat în apă pentr a-l salva.

„L-au scos la mal, era plin de sânge la gură şi la nas. Salvarea a venit imediat şi după ce l-au resuscitat l-au dus imediat la spital", ne-a declarat Aurelian, unul dintre cei care lucrează la fostul ştrand de copii, unde s-a petrecut evenimentul.

Tânărul a început brusc să se „dea în stambă" încă de la ora 15.00.

„Îl ştiu de anul trecut. Venea la ştrand, se droga cu ierburile pe care le lua de la magazinele de vise. De aceea şi acum am fost atentă la el ca nu cumva să facă ceva", ne-a declarat Marioara Valacu, taxatoare la club.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite