Brăila: Călători străini clandestini în tren, amendaţi şi trimişi pe jos acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călători clandestini
Călători clandestini

Ieri, la orele 15.10, poliţistul de serviciu de la Postulul de Poliţie Transporturi Feroviare Brăila a fost sesizat verbal de către personalul de drum al trenului Accelerat 1574 Galaţi- Bucureşti Nord, cu privire la faptul că, în unul dintre vagoane, două persoane călătoresc fară legitimaţie de călătorie.

În baza celor sesizate, poliţistul de serviciu s-a deplasat imediat la trenul în cauză şi a interceptat şi condus cei doi tineri la sediul Postului de Poliţie, ocazie cu care s-a stabilit că sunt H.N. (21 de ani), din Algeria, cu reşedinţa în Timişoara, şi T.N. (29 de ani), din Libia, cu reşedinţa în Municipiul Galaţi.
În urma verificărilor efectuate de lucrători de la Oficiului Român pentru Imigrări- Biroul pentru Imigrări al Judeţului Brăila s-a stabilit că cel din urmă locuieşte ilegal pe teritoriul ţării şi, cu sprijinul colegilor de la Poliţia Municipiului Brăila, s-a luat măsura escortării străinului la Centrul de Cazare Otopeni, în vederea primirii în custodie publică până la îndepărtarea de pe teritoriul României.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite