Brăila: Caii “deportaţi” la Urleasca se întorc la Letea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Animalele care au fost salvate de la tăiere au trecut cu bine toate testele de până acum. Toate eforturile de a stopa o afacere ilegală de 40.000 de euro au fost duse de organizaţiile de protecţie a animalelor.

La mai bine de o lună de când stau la o fermă privată de lângă localitatea brăileană Urleasca, caii sălbatici din Delta Dunării, care ar fi trebuit să ajungă într-un abator din Sfântu Gheorghe, încep să-şi revină la normal.


Deşi au rămas doar 41 - zece dintre ei fiind eutanasiaţi din cauza anemiei infecţioase ecvine de care sufereau - caii au acum parte de un mediu cât de cât prietenos şi, în plus, au început să se pună pe picioare. Nu sunt apatici sau palizi, stau foarte mult în picioare, ceea ce-i fac pe oamenii care se îngrijesc de ei să creadă că sunt perfect sănătoşi.


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite