Brăila: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se organizează pe 24 septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenții aflați în căutarea unui loc de muncă vor avea șansa ca pe 24 septembrie să meargă la interviu în fața agajatorilor brăileni. Acțiunea se va organiza în municipiu, dar și în localitățile Făurei și Însurăței simultan. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Brăila primește până pe 21 septembrie oferte de la angajatorii interesați să participe la eveniment.

Tinerii absolvenți pot participa la bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Brăila pentru ei, pe 24 septembrie 2010, de la ora 09.00, la sediul instituției. Acțiunea se va desfășura simultan și în Făurei, la Casa de Cultură, și în Însurăței, la sala de ședințe a Primăriei din localitate.

Pontul zilei pentru brăileni:Declaraţiile lunare se pot transmite pe e-mail la AJOFM

„Acțiunea „Bursa locurilor de muncă" este o măsură activă prin care se realizează punerea în legătură directă a angajatorilor cu solicitanții de loc de muncă, în scopul combaterii șomajului", a precizat Simona Cîrligea, directorul executiv al AJOFM Brăila.

Angajatorii care vor să participe la eveniment trebuie să transmită în scris, până pe 21 septembrie, la AJOFM Brăila, oferta de locuri de muncă vacante, completând formularul „Situația locurilor de muncă vacante", anexa 1 la „Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă”.

Doar 95 de locuri de muncă pentru brăileni

Informații suplimentare privind organizarea acestei acțiuni se pot obține de la AJOFM Brăila. Persoanele interesate pentru a participa la această acțiune care au domiciliul în raza localităților Făurei și Însurăței, vor contacta Punctele de Lucru Făurei, cu sediul în orașul Făurei, str. Republicii, nr.36, respectiv Însurăței cu sediul în orașul Însurăței, Șos. Brăilei, nr.18.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite