CRIZĂ Buget de numai şapte milioane de lei pentru Spitalul Judeţean din Brăila!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spitalul Judeţean de Urgenţă a semnat contractul de finanţare cu Casa pentru fonduri mai mici cu 30% faţă de anul trecut. Contractul are o valoare de aproximativ 7.700.000 lei, mai puţin faţă de anul trecut şi asta din cauza încadrării în categoria a III-a în urma clasificării spitalelor.

Spitalul Judeţean de Urgenţă a semnat de curând contractul de finanţare cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. „Suma pentru care a semnat a fost undeva în jurul a 7.700.000 lei. Contractul s-a făcut în funcţie de câţi bani a avut Casa", a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.


Majoritatea fondurilor, 7.300.000 sunt pe DRG, 150.000 de lei pe Ambulatoriu şi 200.000 lei pentru ceea ce este în afara clinicii. În ciuda faptului că au fost făcute o grămadă de investiţii în acest spital, el nu a reuşit să obţină decât categoria a treia în urma clasificării spitalelor.


Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite