Brăila: Binevoitorul s-a dovedit a fi un hoţ ordinar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 17 ani din localitatea Şuţeşti s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat şi va da socoteală în faţa legii pentru fapta sa

Furtul s-a produs în noaptea de 9 spre 10 aprilie 2011, la ora 2.10

Atunci un tânăr domiciliat stabil în Bucureşti şi fără forme legale în comuna Şuţeşti, după ce a ieşit din discoteca din comună, a intrat într-un conflict verbal, generat de consumul de alcool, cu un localnic de 26 de ani. Între cei doi a intervenit un schimb de lovituri iar la un moment dat bucureşteanul, sub ploaia de lovituri şi-a pierdut echilibrul şi a căzut pe sol.

Tânărul de 17 ani, aflat în preajmă i-a acordat primul ajutor celui bătut şi s-a oferit să-l conducă acasă, timp în care, profitând de starea în care se afla victima, i-a sustras din buzunarul de la haină două telefoane mobile, în valoare totală de 1.500 de lei, pe care, ulterior, le-a vândut unor persoane necunoscute din Municipiul Brăila.

Poliţiştii au întocmit dosar penal nu numai tânărului hoţ ci şi bătăuşului de 26 de ani pentru lovire sau alte violenţe acesat deoarece bucureşteanul a avut nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite