Brăila: Bărbatul din Pisc, care şi-a ucis soţia, a primit 20 de ani de închisoare/ Giorgiu Traian va plăti un miliard de lei vechi daune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Punct final în tragedia petrecută în martie anul trecut, pe strada Gh. Munteanu-Murgoci. Giorgiu Traian, de 33 de ani, a primit o pedeapsă aspră, iar cei doi copii rămaşi orfani au fost încredinţaţi bunicii materne, Matroana Egorov. Matroana şi-a mai pierdut trei copii.

Familia Dochiţa şi Giorgiu Traian aveau doi copilaşi, din care o fetiţă de numai 9 luni, care, în momentul tragediei, se afla într-o încăpere alăturată şi a auzit ţipetele mamei.

„Pe data de 11 martie 2010, pe fondul geloziei, Traian Giorgiu şi-a ucis soţia, aplicându-i mai multe lovituri de cuţit. Drama a fost cu atât mai mare, cu cât mama victimei, Matroana Egorov, a mai avut trei copii, toţi băieţi, care au murit din pricina unor afecţiuni cardiace", ne-au precizat surse judiciare. După ce şi-a ucis soţia, criminalul a încercat să se sinucidă.

Vineri, Tribunalul Brăila l-a condamnat pe autorul crimei din Pisc la 20 de ani de închisoare, obligându-l, totodată, la plata a 100.000 de lei daune morale către orfanii rămaşi, acum, în grija bunicii materne, Matroana, plus o prestaţie periodică.

Micuţii au suferit traume, motiv pentru care sunt consiliaţi psihologic. Cât priveşte mobilul crimei, anchetatorii spun Giorgiu era foarte gelos. Bănuia că Dochiţa ar vrea să plece în Italia, cu un alt bărbat.

Tragedia din Pisc a lăsat în urmă multă suferinţă, familia Egorov rămânind, acum, fără niciun copil.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite