Brăila: Astăzi la Teatrul "Maria Filotti" se desfăşoară concursul „Toamna cu alaiul ei de flori”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul se desfăşoară la Teatrul Maria Filotti din Brăila
Concursul se desfăşoară la Teatrul Maria Filotti din Brăila

În această după amiază, la Teatrul "Maria Filotti" din Brăila se desfăşoară concursul „Toamna cu alaiul ei de flori" etapa a-III-a din cadrul proiectului naţional „Florile în universul copilăriei".

Concursul este dedicat copiilor care se pot exprima plastic pentru a realiza flori în diferite tehnici, sau pot fi, pentru o zi "floarea preferată" pe care să o prezinte pe podium. Unul dintre obiectivele acestui proiect este cultivarea dragostei pentru natură, plante şi flori.


Concursul naţional de creaţie artistică se va desfăşura conform Regulamentului de organizare pe cinci secţiuni:

- creaţie plastică "CulorileToamnei"- pictură, grafică, artă decorativă; abilităţi practice - colaje, albume, felicitări;

- creaţie muzicală - interpretare vocală de grup sau individuală "Simfonia florilor de toamnă" - înregistrarea video a cântecelor pe CD sau participare direct;

- dans tematic "Toamna cu alaiul ei de flori" - înregistrarea video a dansului pe CD sau participare direct;

- costume de carnaval cu tema "Alaiul florilor de toamnă" - înregistrarea video a prezentării costumului / fotografie / participare directă la paradă.

Se vor acorda premiile I, II, III şi menţiuni pentru fiecare secţiune, precum şi diplome de participare tuturor elevilor şi cadrelor didactice îndrumătoare.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite