Brăila: Ansamblul comercial PIC va reintra în afaceri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şi agentul de pază Cătălin Stoica aşteaptă revitalizarea zonei
Şi agentul de pază Cătălin Stoica aşteaptă revitalizarea zonei

Supermarketul PIC, închis de câteva luni, va intra din nou în circuitul comercial. Dacă, iniţial, se vorbea despre vânzarea acestuia către reţeaua Cora, care nu are deschisă în această parte de ţară niciun magazin, acum se vorbeşte despre un nume nou pe piaţa românească. Este vorba despre Tesco, al patrulea nume ca importanţă pe piaţa de profil după Wal-Mart (Statele Unite), Carrefour (Franţa) şi Metro (Germania).

Se aşteaptă ca, în curând, magazinul să primească o nouă faţă. „Este într-adevăr o veste bună, pentru că locul, altădată plin de viaţă, de mişcare, arată acum dezolant, iar bălăriile stau să iasă printre dalele de beton. Singurii de pe aici sunt doar câinii care mai dau noaptea alarma în zonă", ne-a declarat Cătălin Stoica, agent de pază care lucrează la fostul obiectiv comercial.

Primăria aşteaptă documentele

Chiar dacă s-a perfectat afacerea la nivelul patronatelor, până ce vor apărea primele mişcări de trupe în plan local va mai dura.

„Noi nu am primit încă solicitările care sunt inerente în acest caz. Nici la arhitectul şef nu a fost depusă solicitarea de aprobare a lucrărilor pentru refacera zonei. Este prea devreme pentru aceasta, având în vedere că afacerea, din câte am înţeles, abia a fost perfectată. Dar este bine că se mişcă ceva pentru că toată lumea, atât cetăţenii municipiului cât şi administraţia locală, are numai de câştigat de pe urma redeschiderii unui magazin care avea deja o clientelă stabilă şi sigură", ne-a declarat Cameila Guşatu, consilier al primarului municipiului Brăila.

Cu optimism privesc şi cei de la Braicar, care spun că sunt gata să refacă traseele de autobuz care treceau pe la supermarketul PIC.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite