O chinezoaică a "uitat" să mai plece din Brăila şi a fost trimisă acasă de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un alt cetățean străin se obișnuise atât de bine pe meleagurile noastre încât a uitat că viza primită era doar de scurtă ședere.

Poliţiştii Oficiului Român pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al Judeţului Brăila, au defăşurat, în ziua de 8 septembrie 2010, o acţiune în scopul combaterii şederii ilegale a străinilor pe raza de competenţă, ocazie cu care a fost depistată, cu şedere ilegală, Y.M., în vârstă de 34 de ani, din Republica China.

Cetăţeana chineză a intrat în România, în luna iulie 2010, în baza unei vize de scurtă şedere, în scop de afaceri, iar la expirarea termenului de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

„Acesteia i-a fost emisă decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligată să părăsească ţara în termen de 15 zile şi a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 400 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G.194/2002, republicată, privind regimul străinilor în România", a precizat inspector Jenel Șogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Brăila.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite