Brăila: Palatul Finanţelor Publice a fost blocat de pirotehnişti /FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alarmă cu bombă la Directia Generala a Finantelor Publice
Alarmă cu bombă la Directia Generala a Finantelor Publice

Un salariat al Direcţie Generale a Finanţelor Publice aflat pe lista de disponibilizări a găsit o modalitate mai puţin obişnuită de a protesta. La ora 7.00 Lucian Roşu de 44 de ani a anunţat la telefonul unic 112 că în sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice este un plic care conţine un praf explozibil de mare putere.

Galerie foto aici

Bărbatul solicita de urgenţă izolarea zonei spunând totodată că dacă plicul va exploda clădirea va fi grav avariată iar geamurile blocurilor din vecinătate vor fi sparte de suflul exploziei, putând astfel răni numeroşi cetăţeni.

Poliţiştii şi jandarmii au venit în trombă la faţa locului şi au izolat zona iar pirotehniştii de la Serviciul Român de Informaţii au căutat dispozitivul exploziv dar în cele din urmă s-a dovedit a fi o alarmă falsă.

Cel care a pus pe jar echipele de intervenţie a fost descoperit şi ridicat de poliţişt.

Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni medicale de natură psihică (el a fost internat la Spitalul de Psihiatrie de două ori). Lucian Roşu era propus pentru concediere, având de-a lungul timpului mai multe abateri şi sancţiuni pentru nerespectarea normelor de lucru.

Cazul a fost preluat de un procuror iar la finalizarea acesteia dosaru  înaintat instanţei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite