Brăila: Al cincilea bărbat tăiat de tren în aceeaşi zonă neagră de la Lacu Dulce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zona neagră de la Lacu Dulce, zonă care cuprinde linia ferată de la virajul de dinaintea intrării în staţia CFR şi bariera Lacu Dulce nu-şi dezminte reputaţia macabră, accea de a fi cel mai periculos loc unde se poate face traversarea linilor de cale ferată.Un bărbat de 47 de ani şi-a găsit sfârşitul violent astăzi,  în aceeaşi zonă unde numai anul aceste au fost consemnate alte patru accidente mortale.

Bărbatul de 47 de ani era divorţat şi de când îl părăsise soţia nu-şi mai găsea liniştea.

Avea un copil pe care-l vedea rar şi ducea un trai plin de nevoi acumulând destule datorii la întreţine pentru apartamentul pe care-l ocupa în cartierul Marna, în blocul Selena.

Supărea despărţirii se pare că l-a împins pe bărbatul încă în putere către patima alcoolului.

În după amiaza acestei zile bărbatul care se pare că era sub influenţa alcoolului a fost surprins de un tren care circula cu peste 90 km pe oră în zona blocurilor ANL din cartierul Lacu Dulce.

Esta cel de- al cincilea accident mortal consemnat în această zonă de poliţiştii de la Transporturi Feroviare în cursul acestui an.

Cadavrul făcut bucăţi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală iar medicii de acolo vor stabili cauzele exacte ale decesului,.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite