Brăila: Ajutoarele alimentare de la UE vor ajunge la 44.000 de persoane defavorizate/Află de aici care sunt punctele de distribuție din oraș

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Făina, mălaiul, biscuiții și pastele făinoase de la UE vor ajunge pe mesele brăilenilor cu venituri mici. În total, în Brăila sunt 43.678 de persoane care se încadrează la acest tip de ajutor. Dintre aceștia 15.131 sunt din municipiu. În oraș sunt două puncte de distribuție, unul adresat persoanelor cu handicap și șomerilor și un altul de la care își vor putea ridica alimentele pensionarii cu venituri mici și beneficiarii ve

Făina, mălaiul, biscuiții și pastele făinoase vor ajunge la brăileni în perioada următoare, ca urmare a implementării programului european pentru ajutorarea persoanelor defavorizate. 

În total, potrivit purtătorului de cuvânt al Consiliului Județean Brăila, Nicu Filoti, sunt 43.678 de beneficiari, din care 15.131 numai din municipiu.

Brăilenii care locuiesc în municipiu vor putea să își ridice alimentele de la „C. D. Nenițescu" dacă fac parte din categoria șomerilor sau a persoanelor încadrate într-un grad de handicap, în timp ce pensionarii cu venituri reduse și cei care sunt beneficiari ai venitului minim garantat vor trebui să meargă la Grupul Școlar Industrial „Constantin Brâncoveanu".

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite