Brăila: Abundenţă de locuri de muncă în străinătate, puse la dispoziţie prin AJOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofertele se adresează medicilor, muncitorilor forestieri şi asistentelor, iar locurile de muncă sunt pentru Germania, Austria şi Danemarca.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila (AJOFM) aduce la cunoştinţa celor interesaţi de un loc de muncă în UE/SEE faptul că, la această dată, sunt puse la dispoziţie - prin intermediul reţelei EURES - locuri de muncă vacante în următoarele ocupaţii principale:

Lucrători calificaţi în ferme de creştere a animalelor (porci), 40 posturi, în diverse regiuni din Danemarca. Cerinţe:

- vârsta între 18-30 de ani;

- absolvenţi din anul 2009 sau 2010 de liceu agricol sau USAMV, facultăţi Zootehnie şi Medicină Veterinară. Alte specialităţi nu sunt admise. Pot candida şi studenţii din anii terminali, specialităţile mentionate;

- experienţă de muncă în domeniul agricol;

- flexibilitate cu privire la data de începere a muncii;

- responsabilitate şi flexibilitate în îndeplinirea sarcinilor;

- motivaţie pentru munca grea;

- engleza - bine;

Constituie avantaj: carnet de conducere şi experienţa în condusul tractorului. Alte informaţii: perioada contractului este între 6 şi 18 luni; durata muncii este de 37 de ore saptămânal, se pot efectua şi ore suplimentare. Termen limită pentru trimiterea aplicaţiei; 30 august 2011.

Asistente/asistenţi medicali pentru Germania, 10 posturi.

Locaţia: Landul Bavaria. Cerinţe: calificare în domeniu. Alte informaţii: Contractul este permanent, timpul de lucru este de 5 zile/saptămână, 40 de ore/saptămână.

Angajatorul oferă sprijin în obţinerea permisului de muncă, obţinerea unei locuinţe şi învăţarea limbii germane în şcoala proprie. Termen limită pentru trimiterea aplicaţiei: 31 august 2011.

Muncitor forestier, drujbist în Austria, 30 posturi. Locaţia: Regiunea Oo - Waldhausen. Cerinţe: obligatoriu limba germană, nivel mediu.

Alte informatii: contract 6 luni cu posibilitatea de prelungire. Cazare (dormitor, bucatărie, maşină de spălat); echipament de lucru, autoturism pentru deplasări.

Termen limită pentru trimiterea aplicaţiei: 1 noiembrie 2011.

Ocupatia: Medic oftalmolog în Danemarca, 2 posturi, în Southern Jutland.

Departamentul de Oftalmologie al spitalului se află în Spitalul Sonderborg. Personalul medical este de înaltă calitate; managementul se bazează pe dialog, implicare, descentralizare şi rezultate.

Departamentul furnizează servicii de luni până vineri după amiază. Conducerea dept. este asigurată de un director medical şi asistenta sefă

Experienţă de muncă în una sau mai multe din ariile: chirurgie cataractă, tratament retină, tratament AMD; posterior section and externals. Instruirea doctorilor rezidenţi. Se pune accent pe înalt nivel de cunostinţe profesionale, iniţiativă, colaborare interdiciplinară, fidelitate, participare socială în echipele departamentului.

Se cere cunoaşterea limbii engleze (foarte bine). Salariu: circa 6.800 euro brut pe lună. După terminarea cursurilor de limba daneza (6-12 luni), salariul poate fi mărit.

Se asigură cursuri gratuite de limba daneză. Prin angajare, se poate beneficia de asigurare pentru pensie. Se oferă sprijin în realizarea formalităţilor administrative. Contractul este permanent. Termen: 23 iunie 2011.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite