Brăila: A scos teancul de copiuţe pe bancă şi a ratat examenul maturităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a treia probă scrisă a Bacalaureatului, la disciplina la alegere a profilului şi a specializării a fost cu ghinion pentru un candidat din Brăila. Acesta a fost prins cu mai multe copiuţe în timpul probei scrise la biologie, la Centrul de Examinare de la „Perpessicius".

„Avea un teanc de fiţuici. A fost văzut de ceilalţi candidaţi cum le-a scos pe masă de câteva ori, care au sesizat imediat supraveghetorii. Ca urmare, s-a solicitat intervenţia jandarmilor, în prezenţa cărora s-a încheiat un proces verbal de constatare, iar candidatul a fost eliminat din examen", ne-a declarat preşedintele comisiei de supraveghere de la Colegiul Pedagogic „D.P. Perpessicius", Cristina Anton.

Biologia, "piatră de moară"

La proba de ieri s-au înscris 1.146 candidaţi, cei mai mulţi fiind la biologie - 627, la fizică - 246, chimie - 125, geografie - 130, economie - 11, informatică - 4, logică şi argumentare - 2, sociologie - 1. Aceştia au fost repartizăţi în patru centre de examinare la: „Cerna", „Sebastian", „Istrati", „Perpessicius".

Contestaţii

În data de 5 septembrie vor fi afişate primele rezultate (până la ora 16.00) şi pot fi depuse contestaţii (16.00 - 20.00). Acestea vor fi soluţionate în intervalul 7-8 septembrie, urmând ca afişarea rezultatelor finale să aibă loc în data de 9 septembrie.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite