Brăila: 200 de locuri de muncă sezoniere în sectorul agricol sunt oferite de Danemarca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în data de 10 martie 2011 o bursă a locurilor de muncă sezoniere pentru sectorul agricol din Danemarca.

Sunt oferite circa 200 de locuri de muncă pentru lucrători în agricultură, la recoltarea căpşunilor, mazării, zmeurii, cepei, dovlecilor, a altor fructe şi legume. Sunt oferite şi circa 10 posturi pentru şoferi de tractor/camion/autobuz care, pe lângă culesul propriu zis al legumelor/fructelor, să poată munci ca şoferi la fermele respective.


Cerinţele generale sunt: vârsta minimă de 18 ani, cunoştinţe de limbă engleză la nivel mediu, capacitate de muncă fizică grea, experienţa în domeniul agricol constituie un avantaj.


Persoanele interesate se vor prezenta cu cartea de identitate, original şi o copie, la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brăila, pentru a participa la o preselecţie referitoare la cunoştinţele de limba engleză deţinute. Candidaţii vor fi admişi numai în urma preselecţiei pe criterii de limba engleză.

CV în limba engleză, o condiţie obligatorie

Ulterior îşi vor crea on line CV-ul în limba engleză pe site-ul official danez pentru munca sezonieră. Completarea CV-ului este o condiţie obligatorie pentru a putea fi admis la interviu. CV-urile trebuie postate până pe 28 februarie.


Informatii suplimentare se pot obţine la sediul A.J.O.F.M. Brăila, din B-dul Dorobanţilor, nr.603-605, parter, Compartiment EURES, la telefon 0239/611386, 0239/611519, e-mail: br_eures@ajofm.anofm.ro, cât şi pe site-ul: www.eures.anofm.ro.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite