Brăila: „Criminalul de la Crăciun”, Garcef, a fost trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Garcef, bărbatul care în Ajunul Crăciunului şi-a ucis colega de serviciu în bătaie, de faţă cu copilul de doi ani şi jumătate, va da socoteală în faţa instanţei de judecată.

"Inculpatul, cu intenţie, i-a aplicat multiple lovituri Iustinei Ţâmpu, 38 de ani, cu pumnii, cu picioarele (încălţat fiind cu cizme) şi cu o coadă de cazma, provocându-i leziuni ce au condus la deces după câteva ore", precizează procurorul criminalist Mădălin Năvădaru, care a coordonat ancheta în acest caz.


Agresorul de 35 de ani, recidivist, locuia la ferma "Tănase" de la Vărsătura, în apropiere de municipiu, fiind coleg de serviciu cu victima, pe care a acuzat-o, pe nedrept, că ar fi furat din agoniseala patronului.

Arestat chiar de Crăciun

Drama s-a petrecut în mai multe "reprize", începând cu orele prânzului, martor la imaginile şocante, de o duritate extremă, fiind băieţelul de doi ani şi jumătate al victimei.
În noaptea de 23 spre 24 decembrie, Iustina Ţâmpu a fost transportată în stare gravă la spital, decedând după câteva ore de agonie. Personalul de pe ambulanţă l-a luat la spital şi pe micuţ, care, altminteri, ar fi rămas singur în acea pustietate, la câţiva kilometri de oraş, în frig.


După moartea mamei, chiar de Sfintele Sărbători ale Crăciunului, minorul a fost dat în plasament unei familii din Brăila. În ziua de Crăciun, Marian Garcef, criminalul de la ferma "Tănase", a fost arestat preventiv, pentru omor.
De atunci, magistraţii au prelungit, succesiv, mandatul de arestare preventivă a asasinului. Concomitent, poliţiştii judiciarişti, coordonaţi de procurorul de caz, au definitivat cercetările.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite