Brăila: Interlopul “Romică Caţali” şi locotenentul său sunt căutaţi şi în gaură de şarpe, fiind urmăriţi pentru că au tăbărât să-i lovească pe poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul clanului "Caţali" a fost dat, aseară, în urmărire generală, după ce a tăbărât cu gaşca lui pe poliţişti.

Astăzi, judiciariştii au instituit filtre în mai multe puncte din municipiu, dar există informaţii că acesta ar fi plecat din localitate. Lider al clanului "Romică Caţali", Radu Bogăţeanu, de 39 de ani, din Vărsătura- Chiscani, a fost dat, aseară, în urmărire generală. Asta după ce, pe 21, o instanţă a Judecătoriei l-a condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare pentru ultraj.

Potoliţi cu împuşcături

Alături de Radu Bogăţeanu este urmărit şi "locotenentul" acestuia, Adrian Bălan, de 34 de ani, zis "Adi", din municipiul Brăila, condamnat, în aceeaşi

image

cauză, la doi ani de închisoare, tot pentru ultraj. S-a întâmplat pe 15 februarie 2006.

"Atunci, un echipaj de Poliţie a fost sesizat că pe Călăraşi, aproape de strada Chişinău, are loc un scandal, unde mai multe persoane sunt înarmate cu bâte şi răngi", ne-a declarat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Când au ajuns la locul faptei, poliţiştii au constatat că în dreptul blocului N, de pe Calea Călăraşilor, se afla un grup format din 20, 25 de inşi.

"I-au imobilizat, i-au percheziţionat corporal şi i-au condus la maşină. Atunci au venit Bogăţeanu şi Bălan, împreună cu 20 de persoane. Aceştia le-au adresat poliţiştilor injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, Bogăţeanu Radu lovind autoturismul de poliţie şi spărgând un geam al acestuia", a adăugat inspectorul Şogor.

Interlopii au sărit pe poliţişti, iar aceştia au folosit armamentul din dotare. Poliţiştii au tras în plan vertical şi au reuşit să-i potolească.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite