Brăila:Un şofer beat a ras dintr-o lovitură şase autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacia Nova din imagine a ieşit cel mai şifonată din accident
Dacia Nova din imagine a ieşit cel mai şifonată din accident

Azi noapte la ora 01.15 locatarii din blocurile de la complexul Continetal, apartamentele situate de o parte şi de alta a prelungirii străzii Ştefan cel Mare, au fost treziţi de un zgomot puternic de fiare lovite.

Galerie foto aici

Oamenii care s-au dus la ferestre au avut ocazia să vadă un autoturism Dacia Break de culoare albastră , bine şifonat care încerca să iasă din parcare cu spatele. A mai lovit două maşini după care a dispărut în noapte.


Un echipaj de la Ordine Publică văzând maşina cum rula în trafic, avariată, a oprit-o pentru verificările de rigoare.


În urma verificărilor s-a stabilit că şoferul Cristian Georgel Buzea de 28 de ani era în stadiu avansat de ebrietate şi că el este autorul accidentului produs la parcarea dintre blocuri. La o primă verificare cu aparatul etilotest a fost înregistrată o alcoolemie de 0,93 grame alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii l-au condus pe şoferul turmentat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Brăila unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Deocamdată s-a ales cu permisul suspendat pentru următoarele trei luni şi cu un dosar penal. Totodată el va trebui să achite factura reparaţiilor celor şase autoturisme lovite.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite