„Şcoala de vară”, găzduită de muzeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi până pe data 8 septembrie la Muzeul Brăilei se desfăşoară „Şcoala de vară". Copiii şi tinerii sunt invitaţi să urmeze cursurile unei altfel de şcoli.

„Programul are drept scop promovarea tradiţiilor şi a obiceiurilor din judeţele Brăila şi Sibiu şi cuprinde campanii de cercetare cu caracter etnografic în localităţile Brăila, Tichileşti, Târlele Filiului, Zăvoaia şi în Răşinari şi Păltiniş din judeţul Sibiu, sesiune de comunicări, vizionare de filme documentare, vizite la muzee, ateliere de ţesut, pictură, ceramică, activităţi pe ateliere", ne-a declarat Diana Coşarca de la Serviciul Relaţii Publice al Muzeului Brăilei.


Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judeţean Brăila, Muzeul Brăilei secţia Etnografie şi Artă Populară, Şcoala „Mihai Eminescu", Consiliul Judeţean Sibiu şi Complexul Naţional Muzeal „Astra".

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite