Brăila: Preţul maşinilor SH în cădere liberă. Şi aşa cumpărătorii lipsesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile aliniate pe trotuar îşi aşteaptă clienţii.
Maşinile aliniate pe trotuar îşi aşteaptă clienţii.

Piaţa autoturismelor SH în Brăila este aproape blocată. Lipsa banilor îşi spune cuvântul şi chiar dacă românilor li se mai pregăteşte un nou bir pentru maşinile revândute, mai vechi d e2007 nimeni nu se îngrămădeşte să achiziţioneze vechicule

"Am o mare nevoie de bani şi am expus maşina la vânzare. Sunt unic proprietar al unei Dacia Logan, maşina a fost atent îngrijită , merge şnur. Am scăzut preţul până la 4000 de euro, în condiţiile în care nu are la bord decât 21 000 km. Nici aşa nu m-a sunat nimeni", ne-a declarat unul dintre cei care expun maşini la vânzare pe trotuarul intersecţiei străzilor Şcolilor cu Bulevardul Dorobanţilor.

De altfel mărturie că oferta a depăşit cu mult cererea stă faptul că toate cele patru colţuri ale intersecţiei sunt ocupate acum cu maşini expuse spre vânzare.

" Aş dori să-mi iau o maşină dar nu am decât 1300 de euro. La acest preţ nu găsesc ceva care să-mi ofere siguranţă. Iar cum şosele din ziua de astăzi sunt cum sunt, prefer să mai aştept", ne-a declarat unul dintre puţinii potenţialii cumpărători, Cosmin Ababei 23 de ani.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite