Brăila:Pentru că au bătut un poliţist trei scandalagii vor face Crăciunul după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Marin si cei doi scandalagii au fost dusi în Arest
Cornel Marin si cei doi scandalagii au fost dusi în Arest

Judecătoria Brăila a dispus cercetarea în stare de arest a trei indivizi care au fost acuzaţi între altele şi de ultraj la poliţist.Reţinerea a fost posibilă ca urmare a modificării legii, modificare cerută cu insistenţă de poliţişti şi care prevedea doar amendă pentru ultraj.

Miercuri seara, Cornel Marin de 24 de ani din localitatea Măxineni a provocat scandal public la un cafe-bar din satul Olăneasca.

Şeful Postului de Poliţie Comunală Salcia Tudor a intervenit imediat ce solicitatea a fost făcută din partea angajaţilor barului şi i-a cerut scandalagiului să se legitimeze şi să-l însoţească la sediul Postului de Poliţie. Acesta a continuat să fie turbulent, atât fizic cât şi verbal, lovindu-l cu pumnul în zona feţei pe poliţist şi adresându-i injurii şi ameninţări cu moartea.

Pentru anchetă a fost formată o echipă de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie care s-au deplasat la faţa locului.

Poliţiştii au constatat că în cursul aceleeaşi seri, Cornel Marin împreună cu Dănuţ Stratulat de 19 ani din Măxineni, Robert Mihalcea de 24 de ani şi Dănuţ O. de 17 ani, ambii din satul Olăneasca, comuna Salcia Tudor, au pătruns, fără drept, în curtea locuinţei unui locuitor din satul Olăneasca, şi au distrus mai multe bunuri din magazinul mixt al acestuia. Mai mult l-au bătut pe un tănăr de16 ani care trecea prin zonă.

Împotriva lui Cornel Marin, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri, ultraj, lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu, lui Dănuţ Stratulat pentru infracţiunea de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe şi portul fără drept al cuţitului, lui Robert Mihalcea de 24 de ani şi Dănuţ O.pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu.

Poliţişti de la Biroul Ordine Publică pentru Mediul Rural i-au prezentat pe cei patru învinuiţi, în vederea începerii urmăririi penale pentru infracţiunile amintite, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila, care a dispus reţinerea pe ordonanţă a lui Cornel Marin împreună cu Dănuţ Stratulat şi Robert Mihalcea pentru o perioadă de 24 de ore.

Astăzi judecătorii au decis ca ei să fie în continuare cercetaţi în stare de arest .

Abia acum, fiind constatat cumulul de fapte penale s-a putut opera reţinerea celor trei scandalagii.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite