Brăila:Orăşelul Copiilor trebuie să fie gata până vineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Se lucrează la reţelele electrice ale orăşelului
Se lucrează la reţelele electrice ale orăşelului

Cei doi brazi de Crăciun de mari dimensiuni au fost deja montaţi, unul pe platoul din Piaţa Independeţei şi unul la Parcul Monument. La ora actuală se lucrează din plin pentru efectuarea reţelelor electrice.

„Avem necazuri cu panoul electric, care are siguranţele topite dar în cursul zilei va fi remediată această defecţiune. Acum vom întinde ghirlandele de lumini şi după ce terminăm aici, pe platoul din Piaţa Independeţei, plecăm în parcul Monument şi repetăm operaţiunea la bradul de acolo", ne-a declarat unul dintre muncitori.

În Parcul Monument, acolo unde în data de 17 decembrie va fi inaugurat Orăşelul Copiilor, se lucrează la montarea reţelelor electrice astfel încât toate căsuţele de basm care vor anima locul să fie luminate ca-n poveşti.

„Pe 17 decembrie, alaiul de deschidere al Orăşelului Copiilor va pleca din Piaţa Independenţei la ora 17.00 şi astfel va fi dat startul sărbătorilor de iarnă organizate de Primăria Municipiului. Moş Crăciun a pregătit numeroase daruri pentru copiii cu merite deosebite dar şi pentru cei mai nevoiaşi", ne-a declarat Camelia Guşatu, consilierul primarului Aurel Simionescu.

Deşi anul care este pe sfârşite a fost marcat bugete austere, autorităţile nu au vrut să lase ca sărbătorile să fie umbrite de sărăcie. Pentru amenajarea Orăşelului copiilor au fost alocate anul acesta 100.000 de lei.

„Nu este foarte mult, dar este suficient pentru ce amenajăm. Pot asigura concetăţenii că şi anul acesta vor găsi un loc de distracţie excelent pentru copii", ne-a asigurat Doiniţa Ciocan viceprimarul municipiului.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite