Brăila:O singură firmă este interesată de Programul „Lapte-Corn”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zilele acestea se derulează etapa finală a procedurii de licitaţie pentru acordarea contractului de furnizare a pachetului guvernamental „Lapte - Corn" pentru elevii din județul Brăila. Miza: peste 7 milioane de lei pentru produsele ce vor ajunge la 35.000 de elevi.

Și anul acesta, oferta rămasă în cărți este cea a SC „Risk Com" SRL Brăila, care a fost ani la rând câștigătoarea contractului de distribuire în școlile din Brăila a produselor pe Programul „Lapte - Corn".

Miza licitaţiei este una deosebit de importantă, valoarea estimată a contractului fiind de aproape 6 milioane lei fără TVA (7,35 milioane lei cu TVA).

Potrivit anunţului de licitaţie, durata contractului este de 175 de zile (începând de la 15 septembrie 2010 până la 15 iunie 2011) şi se referă la un număr de aproximativ 35.000 de elevi. Valoarea per pachet a programului este evaluată la cel mult 1,2 lei cu TVA.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Brăila, Florin Mija, s-a intrat pe procedura licitației electronice și pentru programul „Mărul pentru elevi".

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite