Brăila:O bătrână beată a băgat o fetiţă în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 O pensionară, în vârstă de 67 de ani, din Zăvoaia s-a ales cu dosar penal după ce a lovit cu căruţa o fetiţă. După accident, bătrânica a şters-o englezeşte de la faţa locului, fiind găsită de poliţişti acasă, în stare de ebrietate.

Fetiţa, în vârstă de şase ani, mergea ieri cu bunicul ei pe marginea Drumului Judeţean 203, care face legătura între localităţile Scărlăteşti şi Dudescu. Nu au văzut că din spate venea cu viteză o căruţă, mânată de o bătrână.

Din câte se pare, nici aceasta nu i-a băgat în seamă pe cei doi pietoni care circulau regulamentar, dovadă fiind faptul că o latură a căruţei a acroşat-o pe copilă. Fără să asculte strigătele bunicului şi ale fetiţei rănite, femeia şi-a văzut mai departe de drum, lăsând-o pe micuţă în grija medicilor de la Salvare.

La Spitalul de Urgenţă din Brăila, unde a fost dusă fetiţa, medicii au constatat că aceasta are o rană la cap şi mai multe zgârieturi pe faţă. Conducătoarea atelajului nu a scăpat însă cu una cu două, ea fiind găsită, acasă, de către poliţişti.

"După eveniment, femeia şi-a continuat deplasarea, a mers la domiciliu de unde a fost condusă înapoi la locul faptei de către organele de poliţie, în vederea efectuării cercetării locului faptei. Conducătoarea căruţei nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest din cauza stării avansate de ebrietate", a precizat inspectorul Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila.

Pensionara "turmentată" s-a ales astfel cu dosar penal pentru vătămare corporal din culpă şi părăsirea locului accidentului, riscând pedeapsa cu închisoarea.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite