Brăila:Drumul care scurtează cu 40 de kilometri ruta între Buzău şi Constanţa a fost blocat de un TIR neechipat de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Drumul judeţean DJ 211 A care face legătura între oraşul Ianca şi comuna Viziru prin localitatea Bordei Verde este blocat de la ora 14.00. Şoferul unui autotren care a vrut să scurteze drumul către Constanţa şi a ales să meargă pe DJ211A, (deşi nu avea voie să circule pe respectivul tronson, depăşind cu mult tonajul maxim admis pe osie) a derapat pe carosabilul acoperit cu un strat de zăpadă şi s-a aşezat perpendicular pe cale

Poliţiştii au deviat traficul şi au fost aduse două utilaje care să repună pe drum maşina. Şoferul va fi tras la răspundere de poliţiştii de la Serviciul Rutier.

Potrivit datelor centralizate la ora 15.00 se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile din judeţ, nu au fost probleme deosebite. Acolo unde din cauza viscolului a existat riscul formării de troiene de zăpadă (DJ 202 B Movila Miresii-Ţepeş Vodă şi DJ 202 B Gemenele- Scorţaru Nou) s-a intervenit prompt şi nu sunt blocaje.

Un echipaj de poliţie este pe DN23 Brăila-Focşani, la ieşirea din judeţ şi sfătuieşte şoferii ce rută să aleagă deoarece drumul este blocat în judeţul Vrancea între Măicăneşti şi Ciorăşti.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite