Brăila:Doi bărbaţi au murit sub un mal de pământ la Combinat-Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Doi bărbaţi au murit, ieri, după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste ei, în incinta platformei chimice de la Chiscani. Cel mai probabil, victimele căutau fier vechi.

Aşa cum anunţa şi "Adevărul de Seară", ieri, un mal de pământ s-a prăbuşit peste doi bărbaţi care încercau, cel mai probabil, să adune fier vechi. Un tânăr, rudă a unuia dintre cei doi îngropaţi de vii, a alergat impacientat la unitatea de pompieri ce-şi are sediul pe platforma chimică de la Chiscani, cerând ajutor.

Detaşamentului 2 Pompieri Brăila a trimis de urgenţă un echipaj la locul incidentului. Era, însă, prea târziu. Cei doi bărbaţi îşi găsiseră sfârşitul, la circa 2,5 metri adâncime.

Primele indicii duceau spre ipoteza furtului de fier vechi. Astfel, se pare că victimele accidentului, împreună cu tânărul care a anunţat pompierii, săpaseră un şanţ adânc de 2,5 metri, pentru a sustrage componentele metalice ale unei instalaţii din incinta Combinatului, scriu jurnaliştii de la "Obiectiv - Vocea Brăilei". Citiţi aici amănunte în acest caz.

Examen pentru toţi administratorii de bloc

Administratorii de bloc din Brăila, mai au o lună de zile până când vor susţine examenul de atestare, iar cine dovedeşte că este un bun gestionar al problemelor de la bloc, poate să administreze câte asociaţii vrea. Primăria Municipiului Brăila anunţă publicul interesat că, în data de 10 martie 2010, are loc Concursul de Atestare a Administratorilor de condominiu.

Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea atestării administratorilor de imobile este prevăzut în Hotărârea Consiliului Local Municipal Nr. 206/2008.Pentru cei interesaţi, informaţiile suplimentare se pot obţine de la Compartimentul "Asociaţii de Proprietari şi Relaţii cu Publicul", etajul 3, camera 335, din cadrul Primăriei Municipiului sau la telefon 0239.694.947 interior 148, scrie "Arcaşu".

Claritate mai mare pentru procedurile de achiziţii în cadrul proiectelor FEADR

Conducerea Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) a anunţat aplicarea, din această lună, a unor modificări în procedura pentru desfăşurarea achiziţiilor private din cadrul Programului Naţional pentru Dezvoltare Rurală 2007 - 2013.

Astfel, beneficiarii privaţi care vor semna un contract de finanţare cu APDRP sunt obligaţi ca pentru licitaţiile pe care urmează să le organizeze, să solicite ofertanţilor care participă la licitaţie minim trei oferte conforme, titrează "Obiectiv - Vocea Brăilei".

Legea Educaţiei, din nou în dezbatere publică

La deschiderea fazei naţionale a Olimpiadei de Chimie, ministerul Educaţiei, Daniel Funeriu, a anunţat că pentru o lună de zile noua Lege a Educaţiei este în dezbatere publică. După această perioadă legea va fi prezentată în Guvern şi Parlament, citim în "Obiectiv - Vocea Brăilei".

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite