Brăila:Din cauza zăpezii, zeci de profesori nu au ajuns să susţină cursurile la şcolile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucuria elevilor: unii profesori din oraş, care au posturi la ţară, nu au putut ajunge astăzi la catedre din cauza zăpezii care s-a aşternut noaptea trecută pe drumurile din judeţ.

Zeci de profesori au "chiulit" astăzi de la ore pentru că mijloacele de transport în comun nu au mai putut intra pe unele drumuri naţionale şi judeţene. Chiar şi cei care deţin maşini personale nu s-au încumetat să plece la drum, astfel localităţi precum Gemenele, Gradiştea, Racoviţa, Cuza Vodă, Stăncuţa, Râmnicelu, Făurei sau Vişani au avut şcolile aproape goale pentru că nici copii nu au fost prea mulţi.

Reamintim că şapte drumuri judeţene sunt impracticabile, iar DN Brăila - Buzău este închis încă de dimineaţă. Autorităţile acţionează permanent pe aceste şosele, însă viscolul pune mari probleme utilajelor de deszăpezire.

Comandamentul de Iarnă instituit la nivelul Prefecturii Brăila avertizează că vremea va fi neprietenoasă până mâine la ora 06.00, iar aceia care nu au treburi urgente de rezolvat sunt rugaţi să stea acasă.

Brăila



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite