Brăila:De sărbători, haosul domneşte în circulaţia rutieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numărul tot mai mare de autoturisme precum şi indolenţa unor şoferi care opresc unde-i taie capul, provoacă ambuteiaje interminabile mai ales sâmbăta şi duminica.

De asemenea, în zilele din preajma marilor sărbători cozile la care şoferii sunt nevoiţi să stea se întind pe kilomertri întregi.
„Din cauză că doar un fir de circulaţie este liber, pe bulevardul Dorobanţilor coada  ajunge de la intersecţia cu Şcolilor la 1 Decembrie 1918", ne-a declarat Constantin Titiu , şofer de taxi.

Tot aşa pe strada 1 Decembrie 1918 cozile care se formează sunt de la bulevardul Independenţei la Piaţa Mare.

„Tot haosul este generat în primul rând de lipsa locurilor de parcare dar şi de şoferii care parchează oblic, nu conform regulamentului. Mai sunt şi unii care opresc în mijlocul străzii, aprind avariile şi nu le pasă că restul participanţilor la trafic trebuie să calce linia continuă dublă pentru a-şi continua drumul", ne-a declarat Ionel Mihai, şofer amator.

Vine vremea legii

Potrivit directorului Poliţiei Locale , g-ral bg. (r) Traian Jipa această situaţia va fi în curând de domeniul trecutului.
„Asteptăm ultimele decizii ale Consiliului Local ca să putem rezolva în forţă aceste probleme. Imediat ce Hotărârea va intra în vigoare vom trece la ridicarea maşinilor staţionate altfel decât prevede legea. Cei care nu respectă legea nu au ce căuta în trafic. În câteva zile o să vedeţi că nimeni nu-şi va mai permite să oprească unde-l taie capul", ne-a declarat Traian Jipa.

Brăila



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite